AFSÜ Hastanesi'nde Dünya Engelliler Günü Kutlandı
Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi'nde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli çalışanların katılımıyla etkinlik düzenlendi.
Yayınlanma :
09.12.2025 10:59
Güncelleme :
09.12.2025 10:59
Hastane yönetiminin de yer aldığı programda, günün anlam ve önemine ilişkin farkındalık oluşturuldu.
Yönetim Tam Kadro Katıldı
Etkinliğe, Başhekim Doç.Dr. Aydın Balcı, Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. İbrahim Eker, Başmüdür Hatip Aydın, Müdür V. Özcan Gazioğlu Ve Başhemşire Hüseyin Atabek katıldı.
Erişilebilir Çalışma Ortamına Dikkat Çekildi
Program çerçevesinde pasta kesimi yapılarak çalışanların bu özel günü kutlandı. Etkinlik sırasında yapılan açıklamalarda, engelli bireylerin çalışma hayatındaki değerli katkılarına vurgu yapıldı. Kurum olarak erişilebilir ve destekleyici bir çalışma ortamı oluşturmanın önemi de dikkat çekilen konular arasında yer aldı.
Hastane yönetimi, tüm engelli çalışanların her zaman yanında olduklarını belirterek, onları çalışma hayatında güçlendirecek uygulamaların devam edeceğini ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: