Afyonkarahisar'da Kayıp Alarmı!
Afyonkarahisar’da 16 yaşındaki Remziye Yücel’den saatlerdir haber alınamıyor. Ailesiyle birlikte alışveriş yapmak üzere akşam saatlerinde evden çıkan genç kız, ailesi bir markette alışveriş yaptığı sırada aracından inerek kayıplara karıştı.
Olay, Ataköy Mahallesi girişinde bulunan bir zincir marketin otoparkında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, ailesi market alışverişiyle meşgulken, Remziye Yücel kimseye haber vermeden aracın kapısını açarak bulunduğu bölgeden uzaklaştı. O anlardan bu yana genç kızdan hiçbir iz bulunamazken, ailesi endişeli bir şekilde Emniyet birimlerine başvurdu.
Kayıp başvurusunun ardından harekete geçen Emniyet güçleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken, genç kızın son olarak pembe tişörtle görüldüğü öğrenildi. Ailesi ise Remziye’nin hayatından endişe duyduklarını ifade etti. Genç kızın bulunması için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: