Afyonkarahisar’da 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir sergi açılışı gerçekleştirildi. Zafer Meydanı'nda düzenlenen sergide, 15 Temmuz gecesine ait görseller ve kitaplar yer aldı.
VALİ YİĞİTBAŞI VE PROTOKOL ÜYELERİ SERGİ AÇILIŞINDA
Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde, Afyonkarahisar Belediyesi ve İş Kültür Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen "15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Demokrasi ve Milli Birlik" konulu resim ve kitap sergisi açılışına, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Yardımcıları Mehmet Keklik, Betül Büyükkılıç, Fatih Topuz ve Uğur Kolsuz katıldı.
KATILIM YOĞUNDU
Sergi açılışında ayrıca, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, Hasan Arslan, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Numan Yöner, Başsavcı Fatih Karabacak, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ve çeşitli siyasi parti temsilcileri de hazır bulundu.
ANLAMLI GÖRSELLER VE KİTAPLAR SERGİLENDİ
Zafer Meydanı'nda gerçekleşen sergide, 15 Temmuz gecesine ait görseller ve olayları anlatan kitaplar sergilendi. Sergi, ziyaretçilere 15 Temmuz’un önemini ve kahramanlıklarını bir kez daha hatırlatma fırsatı sundu. Haber:Şeyda Yeşilçay
Yorumlar
Kalan Karakter: