“14 MART 2021’DE KURULTAYIMIZ YAPILACAKTIR”
MHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı basın toplantılarına devam ediyor.
Yayınlanma :
02.07.2020 19:11
Güncelleme :
02.07.2020 19:11


Kocacan: “Genel merkezimizin divan kurulu ile birlikte almış olduğu karar ile 14 Mart 2021 yılında kurultayımız yapılacaktır. Onun öncesinde genel merkezimiz divan kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Daha sonra milletvekillerimiz ile bir toplantı gerçekleştirdi. Bu hafta sonu cumartesi günü il başkanları ile bir toplantı gerçekleştirilecektir. Bizde teşkilatlarımız ile birlikte yol alabilmek için genel merkezde Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bize çizeceği harita ile yol alacağız. Öncelikli olarak ilçe seçimleri gerçekleşecek daha sonra ise il başkanlığı seçimleri yapılacak. Büyük kurultaya kadar hepimiz için çıktığımız davamızın yolunda hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Devletimize de milletimize de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Biraz daha tedbirli olmalıyız”
Son günlerde Afyonkarahisar’da koronavirüs vakalarının da arttığını söyleyen Başkan Kocacan: “Korana virüs salgını konusunda biraz daha tedbirli olmalıyız. Yasakların kalkması ile rehavete düşmemeliyiz. Merkez başta olmak üzere il genelinde vakaların arttığı gözlemlenmektedir. Vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya ve mutlaka hem sosyal mesafeye hem de maske takmaları konusunda daha hassas olmalarını rica ediyoruz. Bazı ilçe ve beldelerimizde karantinaya alınan yerler var. Bunların önüne geçmek bizim elimizdedir” diye konuştu.
“Sosyal medya düzenlemesini destekliyoruz”
TBMM gündemine gelecek olan sosyal medya hesapların düzeltilmesiyle ilgili yapılan çalışmalara destek verdiklerini söyleyen Başkan Kocacan: “Türkiye’de sosyal medya kullanımı kendi amacının çok çok farklı kulvarlarında kullanılmaya çalışılması bazı sıkıntıları da ortaya çıkarıyor. Kişilik haklarına, aile hak ve hukukuna saldırı şeklinde olması hiç de kabul edilecek bir konu değildir. Çocuklarımızın geleceği ile ilgili çok daha kötü durumlara düşmemek için bu çalışmanın bir an önce yapılması gerekiyor. Sosyal medya hesaplarına yapılacak olan düzenlemeyi destekliyoruz. Yasaklar getirilerek belli bir disiplin altına alınması gerekiyor”dedi. >>Yasin AY
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: