YAZAR DİLEK CESUR, PARK AFYON’DA OKURLARIYLA BULUŞTU
Park Afyon Alışveriş Merkezi, kültür ve sanat dolu bir güne ev sahipliği yaptı. Sevilen yazar Dilek Cesur, “Rota Yeniden Oluşturuluyor” temalı etkinlik kapsamında edebiyat tutkunlarıyla bir araya geldi.
Etkinlik, park afyon AVM’nin 1. katında düzenlendi. Söyleşi ve imza günü etkinliği, hem edebiyat meraklılarından hem de alışveriş merkezini ziyaret eden vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Katılımın ücretsiz olduğu programda Cesur, yazarlık yolculuğunu samimi bir dille anlattı, soruları yanıtladı ve kitaplarını imzaladı.
“YAZMAK, İÇ SESİME KULAK VEREREK KENDİ ROTAMI ÇİZMEKTİ”
Okurlarıyla buluşmanın kendisi için çok kıymetli olduğunu belirten Dilek Cesur, yazarlık süreciyle ilgili duygularını şu sözlerle ifade etti:
“Yazmak, benim için sadece kelimeleri bir araya getirmek değil; iç sesime kulak vererek kendi rotamı çizmek anlamına geliyor. Bugün burada, bu duyguları paylaşmak ve yazma yolculuğumun duraklarını anlatmak benim için büyük bir mutluluktu.”
“HER HİKÂYE, BENİM BİR PARÇAM”
Yazdığı her eserde kendi yaşamından izler taşıdığını dile getiren Yazar Dilek Cesur, yazarlığın kendisiyle yüzleşme biçimi olduğunu söyledi:
“Kaleme aldığım her hikâye, aslında benim bir parçam. Bazen yaşadığım bir duyguyu, bazen şahit olduğum bir anıyı satırlara döküyorum. Yazmak, benim için bir nevi aynaya bakmak gibi; iç dünyamı yansıtıyor.”
“OKURLA KURULAN BAĞ, YAZININ RUHUDUR”
Yazarlık sürecinde okurla kurduğu bağın çok özel olduğunu vurgulayan Cesur, bu ilişkinin onu her zaman motive ettiğini ifade etti:
“Yazdığım bir cümlenin bir okurun kalbine dokunması, tarif edilemez bir his. Bu bağ, yazının ruhunu oluşturuyor. Yazmaya devam etme gücümü de, en çok bu bağdan alıyorum.”
>>ÖZEL HABER: YASİN AY
YASİN AY