Ülkü Ocakları'ndan Türk Bayraklarıyla Coşkulu Yürüyüş
Afyonkarahisar Ülkü Ocakları, 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla bir yürüyüş düzenledi.
Ülkü Ocakları, düzenlediği yürüyüşle Türk bayraklarını dalgalandırdı. "Bayrağını Al Sen de Gel" sloganıyla gerçekleştirilen yürüyüş, Ülkü Ocakları binası önünden başladı ve Zafer Meydanı'nda sona erdi.
Yürüyüşe çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen kalabalık, sloganlar atarak milli birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yürüyüş güzergâhı boyunca vatandaşlar da alkışlarla destek verdi.
Türk bayrağının önemini vurgulamak ve milli değerlere sahip çıkmak amacıyla yürüyüşün gerçekleştiğini ifade eden Afyonkarahisar Ülkü Ocakları: "Bugün burada Türk bayrağımızın altında bir araya gelerek milli birlik ve beraberliğimizi en güçlü şekilde gösterdik. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.
>>Yasin AY- Hüseyin ER