Afyonkarahisar’a kısa süre önce atanan İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, birlikte görev yaptığı kadın silah arkadaşlarının gününü kutladı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli kadın polislerle makamında bir araya gelen Erol, kadın polislere karanfil takdim ederek, özverili çalışmaları için teşekkürlerini iletti.

Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda ise, "İl Emniyet Müdürümüz Sayın Ahmet Birtan Erol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle, Emniyet Müdürlüğümüzde görevli kıymetli kadın personellerimizin Kadınlar Günü’nü kutlayarak hediye ve karanfil takdim etti" ifadeleri yer aldı.
Kadın polislerin görevdeki özverili çalışmaları ve topluma olan katkıları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir kez daha vurgulandı.
Emekli Kadın Polis memurları bu gun iftarı hak ediyor bence .