İGDAŞ Genel Müdürü Ali Ender Çolak istifa etti
İGDAŞ Genel Müdürü Ali Ender Çolak sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etti. Genel Sekreter Can Akın Çağlar'ın ardından yakın zamanda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden istifa eden ikinci profesyonel yönetici oldu.
Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki istifalara bir yenisi daha eklendi. İBB'ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan isimler arasında olan İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ve Çağlar görevinden istifa etmişti. Bu istifanın ardından İGDAŞ'tan da istifa geldi.
İGDAŞ GENEL MÜDÜRÜ İSTİFA ETTİ
İBB iştiraki İGDAŞ'ın Genel Müdürü Ali Ender Çolak görevinden istifa etti. Çolak sağlık sorunları sebebiyle istifa ettiğini bildirdi.
TÜRKELİ HABER MERKEZİ