HAFIZLIK YOLUNDA KUR’AN BÜLBÜLLERİNE ANLAMLI HEDİYE
Peygamber Efendimiz (s.a.v.), bir hadis-i şerifinde, “Sizin en hayırlınız, Kur’an’ı öğrenen ve öğreteninizdir” buyurarak, Kur’an ilminin önemini bizlere bildirmiştir. Bu kutlu yolda yürüyen genç hafız adayları, Ramazan ayında camilerde mukabele okuyarak cemaatle buluşmaya devam ediyor.
Türkeli Gazetesi yazarlarından eğitimci, şair ve yazar Şaban Korkmaz, İl Müftülüğü Sitesi Camii'nde ikindi öncesi mukabele okuyan öğrencileri unutmadı. Hafızlık yolunda ilerleyen bu kıymetli talebelere kendi eseri olan “Tefekkür Penceresi” adlı kitabını hediye ederek onları sevindirdi.
Kitaplarını yazarın elinden alan Mahmut Ali Asmakaya, Enes Uysal, Baki Eryılmaz ve Fevzi Bayendur, bu anlamlı hediyeden dolayı büyük mutluluk yaşadı. Kitap takdiminde cami hocalarından Osman Özdemir de hazır bulundu.
Öğrencilere hitap eden Şaban Korkmaz, “Rabbim sizlerin sayısını artırsın. Kur’an’ı öğrenmek ve hafız olmak gibi yüce bir gayret içinde olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Sizleri yetiştiren anne-babalarınıza ve kıymetli hocalarınıza teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.
>>Özel Haber
YASİN AY