GÜNAY’DAN, ALTAŞ’A ZİYARET
Yedi Bilim Çocuk Kulübü ve Özel Genç Kalemler Sağlık Koleji, eğitimde iş birliği ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Maver Kemal Arsoy Ortaokulu Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarette, okulun eğitim faaliyetleri ve öğrencilerin gelişimi üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirildi.
Maver Kemal Arsoy Ortaokulu Okul Müdürü Nuri Altaş ziyarette eğitim alanındaki iş birliklerinin önemine vurgu yaptı. Yedi Bilim Çocuk Kulübü ve Özel Genç Kalemler Sağlık Koleji adına ziyareti gerçekleştiren Muharrem Günay ise misafirperverliği için Müdür Altaş’a teşekkürlerini iletti.
Ziyarette konuşan Muharrem Günay; bu tür ziyaretlerin, eğitim kurumları arasında bilgi paylaşımını artırarak öğrencilerin daha iyi bir geleceğe hazırlanmasına katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti.
YASİN AY