Floor Curling Turnuvası Nefes Kesti: Gençler Sporla Buluştu
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Afyonkarahisar’da düzenlenen Floor Curling Müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu.
Çiğiltepe Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuva, genç sporcuların heyecan dolu mücadelesine ev sahipliği yaptı. Müsabaka boyunca öğrenciler arasında gözlemlenen centilmenlik ve fair-play ruhu, organizasyonun en dikkat çeken unsurları arasında yer aldı. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen’in katılımıyla gerçekleşen törende, başarılı takımlara ödülleri takdim edildi. İl Müdürü Kasapoğlu, törende yaptığı konuşmada gençlerin sporla iç içe olmasının önemine dikkat çekerek, “Bu tür etkinlikler, gençlerimizin fiziksel, zihinsel ve sosyal yönden gelişimine büyük katkılar sağlıyor. Spor, sadece bireysel bir başarı aracı değil, aynı zamanda strateji, takım çalışması ve liderlik becerilerini geliştiren bir alan. Organizasyona katılan ve emek veren tüm gençlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.