EVCİLER’DE ANNELER UYUŞTURUCUYA KARŞI BİLGİLENDİRİLDİ
“EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE”
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, Evciler’de düzenlediği seminerde 104 anne ve anne adayına uyuşturucuyla mücadele eğitimi verdi. Programa Evciler Kaymakamı Sümeyye Senanur Aykaç da katıldı.
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde önemli bir seminer düzenlendi. Evciler ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, 104 anne ve anne adayıyla bir araya gelinerek uyuşturucuyla mücadele konusunda farkındalık eğitimi verildi.
Programa Evciler Kaymakamı Sümeyye Senanur Aykaç da katılarak annelere destek verdi. Kaymakam Aykaç, yaptığı konuşmada “Uyuşturucu ile mücadelenin en etkili yolu, güçlü aile bireylerinden geçiyor. Annelerimizin bu konuda bilinçlenmesi, gençlerimizi koruma noktasında büyük önem taşıyor” dedi.
Jandarma ekipleri seminerde, uyuşturucu madde kullanımının belirtileri, madde bağımlılığı ile mücadele yöntemleri ve ihbar mekanizmaları hakkında bilgi vererek katılımcıların sorularını yanıtladı.
YASİN AY
Jandarmaya bizlerı uyuşturucu hakkında aydınlatttıgı icin teşekkürler. Evciler ilcemizin köylerinde birde Halk ve cevre saglıgı tarafından bilgilendirme yapılsa iyi olacak. Köylerin girişi cıkışı cöp inek pisligi. Petrol istasyonu karşı sokagı halı saha sokagına asfalt kenarına cöpler hayvan pislikkeri biriktiriliyor..madenler köyu ilk okul cevresi harman yeri etrafı her yer Poşetler ve cöplerle kaplı.sokaklara Kuspe dökülüyor.Valimiz Kubra Guran Yigitbaşı ve Kaymakam Sumeyye Senanur AYKAC dan Yardım Talep istiyoruz.