Dinar Belediyesinden Rekor Maaş Artışı
Dinar Belediyesi ve Bağlı Şirketi ile Belediye-İş Sendikası arasında sürdürülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri başarıyla tamamlandı.
Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu'nun talimatları doğrultusunda, çalışanların refahının artırılması ve enflasyondan etkilenmemesi için önemli bir düzenleme yapıldı.
Bu kapsamda, Bölge genelinde en yüksek maaş zammı, dinar belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Topçu'nun öncülüğünde yapılan bu düzenleme, çalışanların yaşam standartlarını yükseltmeyi ve emeklerinin karşılığını en adil şekilde almasını sağlamayı hedefliyor.
Belediye Başkanı Topçu, "Personelimizin haklarını korumak ve onların yaşam kalitelerini artırmak için her zaman yanlarında olacağız. Bu toplu iş sözleşmesi, Dinar Belediyemiz ve personelimiz arasındaki güçlü işbirliğini pekiştiren önemli bir adımdır" dedi.
Sözleşme, Dinar Belediye Başkanı Topçu ve Belediye-İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Selman tarafından imzalandı ve günün anısına toplu fotoğraf çekildi.
Dinar Belediyesinden konuya ilişkin yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:
“Sözleşmemizin, Belediyemize, emekçi personellerimize ve Belediye-İş Sendikası'na hayırlı olmasını diliyoruz. Bu anlaşma, Dinar Belediye Başkanımız Veysel Topçu’nun her zaman personellerimizin yanında olduğunun bir göstergesi olmuştur.”