ÇOBANLAR BELEDİYESİNDE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
BAŞKAN ALTUNTAŞ ÇOBANLAR İÇİN ÇALIŞMALARIN SÜRECEĞİNİ VURGULADI
Çobanlar, Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Ali Altuntaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı, Çobanlar Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı.
Toplantıda, ilçenin çeşitli ihtiyaçları, projeleri ve öncelikleri üzerine detaylı bir gündem oluşturuldu. Meclis üyeleri, bölgedeki sorunları masaya yatırarak çözüm önerileri geliştirdi. Altyapı, ulaşım, çevre düzenlemesi ve sosyal hizmetler gibi konuların yanı sıra, yeni projelerin hayata geçirilmesi için atılacak adımlar da görüşüldü.
Toplantının ardından açıklamada bulunan Başkan Altuntaş, “Çobanlar İlçesini daha iyi yerlere taşımak için tüm gayretimizle çalışıyoruz. İlçemizin gelişimi ve halkımızın refahı için atacağımız adımları değerlendireceğimiz bu toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Kalan Karakter: