BBP Heyeti, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti
Büyük Birlik Partisi (BBP) Afyonkarahisar İl Başkanı Süleyman Çağlar ve beraberindeki partililer, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin’i ziyaret etti. Ziyaret, AK Parti İl Başkanlığı’nın yakın bir zamanda gerçekleştirilen Olağan İl Kongresi sonrasında gerçekleştirildi.
Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Süleyman Çağlar ziyaretle ilgili olarak, “Büyük Birlik Partisi il ve merkez ilçe teşkilatı olarak, Cumhur İttifakı ortağımız AK Parti İl Başkanlığı’nın yakın bir zamanda gerçekleştirmiş olduğu Olağan İl Kongresi nedeniyle kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kongrelerine bizde iştirak etmiştik, güzel bir kongre oldu. Hem Afyonkarahisar’a hem de ülkemize yapmış oldukları kongre hayırlı ve uğurlu olsun. Bizler de Büyük Birlik Partisi teşkilatları olarak Cumhur İttifakı ile uyumlu bir şekilde mücadele etmeye, siyaset üretmeye devam edeceğiz. Sayın İl Başkanımıza yeni yönetimlerinde başarılar diliyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin ise ziyaret için teşekkür ederek, Cumhur İttifakı’nın sorumluluğunun ve hassasiyetinin her zaman omuzlarında olduğunu belirtti. Şahin, “Bu kutlu birliğin inşallah Türkiye’yi gelecek yüzyıla taşıyacağından hiçbir kuşkumuz yok. Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu şehit Başkan Muhsin Yazıcıoğlu, Türkiye’nin önündeki büyük tehlikeleri ortadan kaldıran, Türkiye İran olmayacak ama Suriye’de olmayacak diyerek Türkiye’nin bir Baas rejimine dönüşmesini 28 Şubat’ta engelleyen çok büyük bir dava adamı ve bir lider, kendisini rahmetle yad ediyoruz.” dedi. >>Hüseyin ER-Selçuk Aydın
HÜSEYİN ER