Başkan Topçu Yerli Malı Haftası Etkinliğine Katıldı
Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası kapsamında Şakir Ünver İlkokulu’nda düzenlenen etkinliğe katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Etkinlik, okul müdürü Bayram Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleşti ve yerli üretim ve tüketiminin önemi bir kez daha vurgulandı.
Minik öğrenciler, yerli ürünlerle hazırladıkları sunumlar ve etkinliklerle büyük bir coşku yaşattı. Belediye Başkanı Veysel Topçu, öğrencilerin bu anlamlı çabalarını takdir ederek, yerli üretimin milli değerleri yaşatmadaki ve ülke kalkınmasındaki önemine dikkat çekti.
Etkinlik boyunca çocuklarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Topçu, onlara yerli üretim bilincini aşılamanın önemini vurgulayarak, "Geleceğin sizlere emanet olduğunu unutmamalısınız. Bu bilinçle büyüyerek ülkemizi daha güçlü hale getirebilirsiniz" dedi.
ELİF KELEM