Başkan Köksal’dan Dünya İnsan Hakları Günü Mesajı
‘İnsan Hakları Herkes İçin Her Yerde!’
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından anlamlı bir mesaj yayımladı.
Başkan Köksal, paylaştığı mesajında dil, din, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin herkesin eşit haklara sahip olduğu bir dünya için mücadelenin önemine vurgu yaptı.İnsan Hakları Günü: Adaletin ve Eşitliğin Anlamı“Bugün, insanların eşit olduğunu vurgulamak için kutladığımız Dünya İnsan Hakları Günü, Herkesin, dil, din,ırk yada cinsiyet fark etmeksizi, eşit haklara sahip olduğu bir dünya için birlikte mücadele etmeliyiz. İnsan hakları herkes için her yerde!”
“Eşit Bir Dünya İçin Susmayacağız”
Başkan Köksal’ın mesajı, toplumda insan haklarının evrenselliği ve bu konuda duyarlılık oluşturma çağrısı olarak değerlendirildi. Köksal, insan haklarının yalnızca bir gün değil, her gün korunması ve savunulması gerektiğinin altını çizerken, paylaştığı mesajla adalet, özgürlük ve eşitlik ilkelerinin önemine dikkat çekti.
Daha İyi Bir Gelecek İçin Ortak Mücadele
10 Aralık, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun 1948’de İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’ni kabul ettiği gün olarak her yıl Dünya İnsan Hakları Günü olarak kutlanıyor. Bu önemli gün, insan haklarının korunması ve geliştirilmesi için farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. >>HİLAL PARLAK
HİLAL PARLAK