Başkan Çiçek, Arızalanan Trende Yolcuları Ziyaret Edip İkramda Bulundu
Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek, ilçeden geçen Güller Ekspresi'nin arızalanması üzerine tren yolcularını ziyaret ederek ikramlarda bulundu.
Dazkırı Belediye Başkanı'ndan Yolculara Sıcak Karşılama
İzmir'den Isparta'ya gitmekte olan Güller Ekspresi treni, Dazkırı ilçesi sınırlarında arıza yaptı. Arıza nedeniyle bir süre ilçede durmak zorunda kalan trenin yolcuları, Dazkırı Belediye Başkanı Fatih Çiçek tarafından ziyaret edildi. Başkan Çiçek, yolculara çeşitli ikramlarda bulunarak, mağduriyetlerini gidermeye çalıştı.
Yolculara Moral Verildi
Başkan Çiçek, yaptığı açıklamada, "İlçemizden geçen trenin arızalanması nedeniyle yolcularımızın mağdur olduğunu öğrendik. Onlara moral vermek ve yardımcı olmak amacıyla ziyarette bulunduk. Yolcularımıza ikramlarda bulunduk ve sorunlarını dinledik. En kısa sürede arızanın giderilmesini ve yolculuklarına devam etmelerini temenni ediyoruz." dedi.
Tren yolcuları, Başkan Çiçek'in bu jestinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, teşekkürlerini iletti.
Başkanım Fatih bey. Dazkırı da istasyonda henzemin gecitde OTOMATIK BARIYER YOK. lutfen ilgilenirmisiniz.