Artuk Avıatıon, Çin'de Teknolojik Yatırımları İnceledi
Artuk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Artuk, Çin’in Xi’an şehrinde bulunan Bright Laser Technologies (BLT) üretim tesislerini ziyaret etti.
Ziyaret, Türkiye’nin önde gelen savunma ve havacılık firmaları olan TEI - TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş., Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Aselsan, Baykar Technologies ve Artuk Avıatıon ile birlikte gerçekleştirildi.
Ziyaret sırasında, katılımcılar son teknolojilerin kullanıldığı birçok tesisi de gezme fırsatı buldu. Ayrıca, AMUG (Additive Manufacturing Users Group) organizasyonu kapsamında yapılan bu ziyaret, ileri üretim teknolojileri ve yenilikçi çözümler hakkında bilgi alışverişini sağladı.
Ziyarete İş İnsanı Önder Artuk’un yanı sıra İş İnsanı Sadık Sinan Koşumcu, İş İnsanı Mustafa Öncel, MBA Slobodan Ilic,İş İnsanı Eliza Duan, İş İnsanı Oğuz Acar Remzi, İş İnsanı Ecmel Ece, PhD Çağlar Yergök ve İş İnsanı Mustafa Enes Bulduk ve Kerim Mertdinç katıldı. Katılımcılar, ziyaretin hem işbirliklerini güçlendirmek hem de teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek açısından büyük bir fırsat buldular.
Artuk Avıatıon’un Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Paylaşımda;
“Ülkemizin yüz akı Savunma ve havacılık firmaları TEI - TUSAŞ Motor Sanayii A.Ş. , Türk Havacılık ve Uzay Sanayii , Aselsan , Baykar Technologies ve ARTUK AVIATION firmaları ile Addvalue Additive Manufacturing Systems organizasyonunda başta Xi’an da bulunan Bright Laser Technologies - BLT üretim tesislerini ve son teknolojilerin bulunduğu birçok tesisi ziyaret ettik. Teşekkürler. AMUG (Additive Manufacturing Users Group) Bright Laser Technologies - BLT Önder Artuk Sadık Sinan KOSUMCU Mustafa Oncel, MBA Slobodan Ilic Eliza DUAN Oğuz Acar Remzi Ecmel Ece, PhD Çağlar Yergök Mustafa Enes BULDUK Kerim Mertdinç” ifadelerine yer verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: