Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, hakkında 16 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi mağarada yakalanırken, farklı operasyonlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi, 3 şüpheli tutuklandı.

ARANAN ŞAHIS MAĞARADA YAKALANDI
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 41 farklı suç kaydı bulunan ve uyuşturucu suçundan 16 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.R.G. isimli şahıs, gizlendiği mağara içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

SANDIKLI’DA EŞ ZAMANLI UYUŞTURUCU OPERASYON
Emniyet ekiplerince Sandıklı ilçesi ile ilçeye bağlı bir köyde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda; 325,81 gram uyuşturucu madde ile 10 farklı pakete sarılı toplam 80,09 gram uyuşturucu madde tohumu ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan H.İ. ve S.İ. isimli şahıslar, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçu kapsamında çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
AFYON’DA SOKAK SATICILARINA YÖNELİK ÇALIŞMA
Sokak satıcılarına yönelik bir iş yerinde yapılan çalışmalarda ise 114 adet sentetik ecza maddesi ve 1 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili N.A. isimli şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Kullanmak” suçu kapsamında adli işlem yapıldı. Gözaltına alınan M.D. isimli şahıs ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçu kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yorumlar
Kalan Karakter: