Afyonkarahisar Emniyetinden Dolandırıcılık Çetesine Darbe
685.000 TL Dolandırıcılık Yapan 2 Şahıs Tutuklandı
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumaya yönelik başarılı operasyonlarına devam ediyor.
Türkiye genelinde eş zamanlı operasyonlar
Afyonkarahisar’ın huzuru için gece gündüz demeden çalışan ekipler, Türkiye genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da eş zamanlı yapılan operasyonlarda önemli başarılar elde ediyor. Suç ve suçlularla amansız bir mücadele yürüten emniyet ekipleri, dolandırıcılara da fırsat tanımıyor.
685.000 TL Dolandırıcılık Yapan 2 Şahıs Tutuklandı
Afyonkarahisar merkezli, İstanbul ve Mersin illerinde gerçekleştirilen bir operasyon kapsamında, 685.000 TL dolandırıcılık suçunu işleyen D.A.Ö. ve H.K. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları bilinçlendirmek ve mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla eğitim faaliyetlerine de devam ediyor. Vatandaşlara, kişisel veri veya diğer taleplere yönelik şüpheli içeriklere itibar etmemeleri gerektiği hatırlatıldı. Ayrıca, bu tür şüpheli durumlarla karşılaşan vatandaşların, derhal güvenlik birimlerine bilgi vermeleri konusunda uyarılar yapıldı.
ELİF KELEM