Afyonkarahisar’da Sağlığa 15 Milyon TL’lik Destek
Vali Yiğitbaşı, Yeni Tıbbi Cihazları İnceledi
Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek Valilik öncülüğünde, İl Özel İdaresi tarafından temin edilen tıbbi cihaz ve sağlık gereçlerini yerinde inceledi.
Yaklaşık 15 milyon TL tutarındaki yatırımla hastaneye kazandırılan modern tıbbi cihazlar sayesinde sağlık hizmetlerinin vatandaşlara daha kaliteli, verimli ve zamanında sunulması hedefleniyor.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Vali Yiğitbaşı, “Sağlık alanındaki hizmet kalitesini artırmak adına yapılan bu yatırımlar, vatandaşlarımızın daha etkin sağlık hizmeti almasına katkı sağlayacaktır. Yeni cihazların hastanemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Vali Yiğitbaşı, sağlık yatırımlarının artarak devam edeceğini vurgularken, İl Özel İdaresi’ne de katkılarından dolayı teşekkür etti.
ELİF KELEM